مجموعه وبینارهای تکانش پلاس+

گام اول: مسئلهشناسی در نظام تعلیم و تربیت
خیلی از ما دغدغه فعالیت در حوزه تعلیم و تربیت را داریم. همه میدانیم این مهمترین کاری است که میتوان انجام داد. حتی انگیزه درونی کافی برای فعالیت در زمینه تعلیم و تربیت را در خود احساس میکنیم. اما، اگر به حجم انبوه فعالیتهایی که در این حوزه انجام میشود و خروجیها نگاهی بیاندازیم، خواهیم دید بسیاری از مسائل هنوز حل نشده باقیماندهاند. برای ورود به عرصه حل مسائل نظام تعلیم و تربیت، لازم است مسالهشناسی مناسبی داشته باشیم.
گام دوم: ایدهپردازی برای حل مسائل تعلیم و تربیت
همین ابتدای کار بگذارید خیالتان راحت کنم همه میتوانند خلاق باشند پس خلاقیت آموختنی است. خلاقیت راه تجربهی دنیایی است که در آن روشها و راهحلهای جدید به وجود می آید. هر کسی می تواند خلاق باشد از دانشمندان در آزمایشگاه گرفته تا مدیران معلمان و… امروز رها شدن بارقههای خلاقیت میتواند منافع زیاد برای افراد، سازمانها و جامعهای که در آن زندگی میکنیم داشته باشد دنیا به معلمان و مربیان و مشاوران خلاقی نیاز دارد تا بتوانند با ایدههای خود راهکارهای خلاقانهی برای حل مسایل تعلیم و تربیتی حاضر بیافرینند…
گام سوم: بوم ایدهپردازی
هر هدفی که در سر داریم، هر چشماندازی که شاید رویای ما باشد را قابل تحقق میدانیم، به هر جا بخواهیم برسیم، نیاز به طرح و برنامهای جامع داریم. برای هر تغییری، جهت حل هر مسئلهای، نباید به عملیات محدود شد و در ابتدای طراحی، بهتر است ایدهپردازی مدون و منسجمی صورت داد تا مسیر و محیط فعالیت روشنتر گردد.
گام چهارم: بوم کسب و کار
بوم کسبوکار یک نام آشنا برای فعالان در زمینه توسعه کسبوکارها می باشد. ابزاری لازم برای کنترل و بهبود روند توسعه کار. در این دوره ابتدا به اهمیت و زمان مناسب برای داشتن بوم میپردازیم. سپس با بخشهای مختلف بوم آشنا میشویم، در این بخش متوجه خواهید شد از کجا شروع کنید و کجا خاتمه دهید. در نهایت چند بوم از کسبوکارهای نام آشنا را بررسی خواهیم کرد.
گام پنجم: تامین مالی
بی مایه فطیره! مگه میشه بدون پول و تامین منابع مادی و مالی، ایده و برنامه ای رو اجرا کرد و بهاستمرارش مطمئن بود؟ می توان با نوآوری و استفاده از آخرین تجربیات، جریانی از منابع مالی ایجاد کرد تا مسیر تحقق اهداف تان متحول شود.